18 December 2010

Award : Anugerah Terima Kasih buat Pengikut!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam lewat petang, pembaca!


Hari ini, aku ada anugerah lagi untuk semua pengikut aku. Ehem. Ini anugerah khas untuk pengikut aku yang baru. Baru yang macam mana? Baru lah! Okay. Macam ni baru nya, nama korang tak ada dalam senarai penerima Top 50 Followers Award dan senarai nama 57-126th Followers Award. Aku tak larat nak cari sorang sorang punya link. Ramai antara korang private kan profile. Tak pun tak kasi tayang link belog korang kat profile.

Kalau tak ada, ini adalah anugerah khas untuk korang korang ye. Cincai dan tak lawa semestinya. Sebab, aku bukanlah seorang yang berjiwa seni. Haiyak. Tetapi, masih mengekalkan warna tema belog ini iaitu ungu. Jom usha banner anugerah :


Kepada yang tersenarai dalam Top 50 Followers Award dan 57-126th Followers Award, kalau nak ambil yang ini pun boleh! Tiada paksaan dan tiada halangan!

Kali ini, tiada soalan di ajukan. Sebab, cukup cukuplah ayat mengambil hati aku. Kiki. Satu syarat! Satu je. Jom tengok.

JANGAN SERAHKAN ANUGERAH INI PADA BLOGGERS LAIN.

Ini adalah AMARAN KERAS dari aku. Hehe. Hanyaa pengikut belog ini sahaja yang dapat.

Pada pengikut sekalian, Terima lah cintaku Kasih sebab sudi ikut belog ini walau apa pun niat korang ikut belog ni. Sebab, jarang nak pengikut aku kat belog ni :P

Ucapan akhir aku, moga berjaya dan Selamat Berkenalan!






bising : belog tak di ubah suai lagi~



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

eqlima ernie sufieza said... BALAS

wahhh,,,cute nye award nihh...ade sweet couple (mickey+minnie) lgy... k.shag..saye amek yerr award nih... thx bbyk~!! ;)

JZ Business World said... BALAS

wahh cute la award nih.. creative :)

Cik Tom said... BALAS

tahniah shag...sekejap je follower bertambah..blog pun makin cantik..suka blog shag :)

Shag said... BALAS

@eqlima ernie sufieza : Haha. Dah tak ada idea tu nak taruk gambar apa :P

Youre Welcome dear! :D

Shag said... BALAS

@JZ Business World : Thanks! Simple ;)

Shag said... BALAS

@Cik Tom : Berkat akaun baru kot? Hahah :D

Thanks Cik Tom! Ni semua jasa bantuan dr Cik Tom jugak ;)

jie said... BALAS

chantekk..like:)

Shag said... BALAS

@jie : Thanks, dear! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot