21 December 2010

Kontes : Candid Itu Cun Laa!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam senja, pembaca!

Hari ini, aku nak langsaikan hutang yang ada dalam buku hutang aku ni. Ada dua lagi hutang tinggal tolak yang ini. Iklan~


Iklan tamat. Kali ini hutangnya datang dari Cik Dilla Adilla tuan penganjur kontes itu sendiri. Untuk ke laman kontes tersebut, bolehlah kelik link di bawah :

Jadi. gambar kandid yang aku nak tampal sekaligus pertaruhkan dalam kontes ini adalah gambar di bawah ini. Jom intai!

UPDATE 23 April 2012



Tiga orang yang bertuah di jemput oleh aku ialah :
  1. Misz Fatin [http://atentiqa.blogspot.com/]
  2. Yaty [http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/]
  3. Meaw [http://letopkeypad.blogspot.com/]

Okay, done!




bising : penat nya nak cerita pasal kontes. haha.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

misz FaTiN said... BALAS

fatin di tag.. tq..
nnt fatin join..hehe

Shag said... BALAS

@misz FaTiN : Kiki. Ini semua ikut siapa pling latest jerit kat SB ;)

Miss Yaty said... BALAS

thanks dear..insyaAllah yaty join :)

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Okie dokie, Yaty!

Miss Yaty said... BALAS

alamak..baru teringt contest ni tak join lagi...huk3...

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Alamak! haha. Cepat buat!

Miss Yaty said... BALAS

yaty dah join dah..

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/12/contest-candid-itu-cun-laa.html

gudluck dear..:)

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Fuyoh! Thanks, sweetie! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot