05 December 2010

BPM - Blog Baru (2010) Pilihan pulak dah.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam petang Ahad, pembaca!

Tadi, dok jejalan sesi Ahad, aku tersinggah di belog Suratan Kebetulan. Dia ada sembang pasal kategori baru yang di pertandingkan di BPM iaitu Blog Baru (2010) Pilihan. Kategori ini untuk belog belog yang di cipta pada tahun 2010 sahaja. Sebelum atau selepas 2010, tidak layak di terima masuk. Hehe. 

Jadi, aku nak pertaruhkan belog aku; Nothing is true everything is permitted ni. Kalau ada rezeki boleh masuk dalam senarai menunggu Blog Baru (2010) Pilihan. Nak rasa jugak perasaan dorang yang pernah tersenarai tu. Kiki.

Nak tahu lebih lanjut, ayuh ke belog BPM :

Untuk pengetahuan semua, belog ini telah di bina pada 21 Oktober 2010. Pasal apa aku pilih tarikh itu? Tiada sebab. Entri pertama aku bertajuk ENTRI PERTAMA UNTUK BLOG BARU! Entri itu, aku hanya menceritakan kenapa aku ada belog baru. Kalau yang tak tahu lagi kisahnya, boleh lah ke entri pertama aku tu kat.

Tak kisah lah tercalon atau tersenarai ke tidak. Saja nak cuba try test tuah aku yang selalu aku pertaruhkan dalam GA dan kontes je. Kali ni, nak tukar citarasa lah pulak. Hehe.

Good luck untuk semua yang sertai BPM - Blog Baru (2010) Pilihan ni.


bising : jom lah reramai meriahkan majlis.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

24 comments:

Ukhti [Aki] said... BALAS

gudluck tuk kamu ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Ukhti [Aki] : Thanks! :D

Matika Love said... BALAS

good luck..mamat nombor 61...

Shag said... BALAS

@Matika Love : Shag no 45 ;)

KimiCnoL said... BALAS

Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

♫ AMALINA ♫ said... BALAS

Follow awakk .
Good luck eh dear .
Nway jom undi sy no 74 grup 2 .
:D thanks comel

http://budakmulutbesheng.blogspot.com

Matika Love said... BALAS

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

Shag said... BALAS

@KimiCnoL : Okie dokie! And, THANKS! :D

Shag said... BALAS

@♫ AMALINA ♫ : Thanks, dear! :D InsyaAllah ;)

Shag said... BALAS

@Matika Love : Baik! :D

♥ nur ♥ said... BALAS

good luck dear..
undi nur kump 4, no.129
(=

http://diaryhati-nur.blogspot.com

Shag said... BALAS

@♥ nur ♥ : You too dear! Baik ;)

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan

Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

Tempoh Mengundi No. 382 !!

kembatolo™ said... BALAS

fuiyooh~
kerja kuat mesti berjaya.. hehe

Shag said... BALAS

@.::: Princess MOMOY :::. : InsyaAllah ;)

Shag said... BALAS

@kembatolo™ : AMIN! :D

titirara said... BALAS

Salam , jom undi tira kat bpm . nombor 215.. mekaseh ye.. suda follow :)

deno said... BALAS

good lucK dear!
deno folo kamu!(^_^)

Nur Edrina said... BALAS

good luck yea ;) ...
humm .. undi Fina kalau sudi ..
kumpulan 1 - number 35 .. :)

Shag said... BALAS

@titirara : Thanks to you sebab follow my blog ;)

Shag said... BALAS

@deno: Thanks a lot, dear :D

Shag said... BALAS

@Nur Edrina : Shag dah undi ;)

MiSzy DiaN said... BALAS

tahniah + semoga berjaya ya..
nanti nak undi gak..
hehe..
:)

Shag said... BALAS

@MiSzy DiaN : Thanks, sweetie! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot