03 December 2010

Award : Sebab korang ade belog yang cumel!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam pepagi buta Jumaat, pembaca!

Ini entri auto-publish lagi. Teehee.

Kali ini, aku dapat anugerah dari Cikk Yaya. Kata anugerah itu adalah sempena aku ada belog yang sangat comel macam tuan belog nya juga. Haha. Okay okay. Aku tambah sikit. Err, banyak! Kiki :P

Ini adalah banner untuk anugerah yang aku terima tu. Mari kita tengok!


Ada soalan yang aku perlu jawab. Tanpa buang masa. Ayuh!
  1. Belog Cikk Yaya di mata aku.
    Aku suka tang header. Simple tapi cantik di mata aku. Load pun senang. P
  2. Kenapa aku buat style belog aku begini rupa.
    Aku buat macam ni sebab belajar dari kesilapan dahulu di akaun belog yang lama. Aku buat yang simple sahaja. Tak tayang banyak widgets sebab nak kasi cepat load. Pemilihan kaler pulak, tiada kena mengena dengan warna kesukaan. Sebab, warna kesukaan aku bukan ungu. Aku pilih ungu sebab, warna tu sedap mata memandang. Tak menusuk mata sangat :P Cewah!
  3. Sapa yang aku nak kasi anugerah ni.
    Cik Ayu, dan Cik NurHijrah. Serta Cik Zura! Choy~
Bye!



bising : ada satu lagi pada jam 11 setengah pagi ;)



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

ardinihumaira said... BALAS

wahh bestnya dapat award dan dapat buat post mengenai award. lama dah dni ponteng award2... huuu tak berkesempatan. teringin nak beraward balik..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ardinihumaira : Kalau Dni nak, amik lah ;)

juju juya said... BALAS

yeah...mekasih2 shag...first award nyeh..aggagagaa..like2...

ayu said... BALAS

award lagi..
hoyyeeehh2..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@juju juya : Sesama Juya! ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ayu : Hoyeah! Rock~

ayu said... BALAS

lgsai sdh hutang..

http://ayu-dunia.blogspot.com/2010/12/merangkul-award.html

Shag said... BALAS

@ayu : Amboi. Langsaikan semua serentak? Pandai kumpul :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot