14 December 2010

Award : Anugerah Khas dari Cik Fiqah.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam, pembaca!

Cik Fiqah cakap tadi, baru je tadi, dia ada anugerah khas untuk aku. Aku pergi lah jenguk kat belog beliau. Ada satu Anugerah untuk Pengikut belog beliau. Aku terkejut. Aku tak ikut belog beliau pun. Kantoi! Tapi, dia bagi aku anugerah tu.

Aku baca lagi entri dia tu. Baru aku tahu. Anugerah itu, bukan sahaja untuk pengikut belog beliau. Tapi juga, belog yang di follow oleh beliau. Wahh~ Tak ku sangka! Belog yang di ikut pun, dapat anugerah. Hehe. Jom ke belog Cik Fiqah baik hati ni :

Jom tengok banner anugerah khas ni. Taraa~


Terima lah cintaku Kasih, Fiqah!! Aww~ Sangat terharu, tahu. Sama sama juga Fiqah. Belog ni tak ada info sangat pun. Merapu meraban memang banyak! Hehe. Jom kekal berhubung!



bising : nak buat entri broga pulak. eksited!



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

Fiqah Alias said... BALAS

hehe..haaa..kantoi3...hek3...xdalah..thanx tau sudi amik award nie...(^.^) sebenarnya shag la sumber inspirasi fiqah bg award nie kt follower2..tapi ssh nk track dyorg sbb ada depa tu xda link...so fiqah pon bg skali kt bLog yg fiqah follow sbb bLog yg fiqah follow mmg x sume jd follower fiqah tp kompem xda follower fiqah yg fiqah x follow..huhu..(^.^) thanx ehh shag...jd sumber inspirasi fiqah...

Shag said... BALAS

@Fiqah Alias : Amboi. Panjang nya komen :D

Orang dah kasi, tak kan tak amik. Tolak rezeki namanya. Cuma, Shag tak tampal kat sidebar je lagi. Shag nak edit lain sidebar. Hmph~

Memang susah nak jejak followers. Kalau Fiqah perasan, kan ramai yang Shag tulis tak dapat link. Kalau dia betul follow mesti dia alert dgn pos kita. Setakat ni, ada je lagi yang tak amik award. Even 1st award tak habis tuntut lagi. Tak tahu nak cakap apa. Sedih memang. Eh ni nak balas komen ke nak pos entri :P

Youre most welcome, sweetie!

Fiqah Alias said... BALAS

hehe...biasala..kdg2 sape2 yg follow tu semata-mata nk tambah follower jer..huhu...oppss!! nk comment ke nk wat entry nie..?? hehe~ juz..hope we'll keep in touch k..??

Shag said... BALAS

Yeap! Setuju dgn Fiqah. Tgk followers beratus tapi, komen sepuluh je :P

Harus! :D Muah~

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot