08 December 2010

Award : Blogger Star.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam lewat petang, pembaca!

Tak nak cerita panjang, sebab aku nak kena jalan jalan ke belog ni. Poyo je ayat macam tu. Haha. Jadi, kita teruskan ke titik penting!

Aku dapat anugerah dari Encik Muhd Khusairi Izzani. Hehe. Jom tengok banner award tersebut :



Seperti biasa, tiada anugerah dapat secara percuma. Mesti ada terjahan soalan dari para wartawan. Jom terjah!
  1. Korang rasa belog Muhd Khusairi Izzani ni best tak? Sebab sebab nya . .
    Sangat Best! Sebabnya, best lah. Satu sebab dan hanya satu. Belog beliau menarik kerana perwatakan beliau menarik. Tidak sombong dan juga tidak bongkak! Watak beliau yang menarik ni secara tak langsung menarik-kan belog beliau. Err, paham tak?
  2. Apakah kenangan paling pahit dalam hidup korang?
    Panjang cerita nya! Bila di pendekkan, dalam masa sebulan aku hilang kawan hingus meleleh [rapat], kawan baik dan balak.
  3. Apakah kenangan paling manis korang pernah hadapi?
    Semua nya manis selain pahit. Terlalu banyak manis ;) Paling manis mungkin bila ada seorang hadir waktu aku hadapi saat paling pahit [soalan 2] dan angkat aku kembali ke atas.
  4. 5 perkara yang korang nak tahu tentang Muhd Khusairi Izzani?
    Sejak dah tahu nama, Shag nak tahu TINGGI, BERAT [hahaha], KIDAL ATAU TGN KANAN?, HOBI, CITA CITA ;)
Habis! Teehee~

Oh ya, untuk ke belog milik Encik Muhd Khusairi Izzani, boleh lah kelik link di bawah :

Terlupa pulak. Terima lah cintaku Kasih, Tok!! :D



bising : ada lagi tak anugerah? kiki :p



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

ardinihumaira said... BALAS

dia kidal! eh dni tipu.. larikssssssssss :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ardinihumaira : Kejar~~~

alinac lover said... BALAS

hahahha bole pulak nak tahu mcm tu~

Shag said... BALAS

@alinac lover : Sapa suruh dia tanya nak tahu apa. Tade idea nak tahu apa :P

Tok Esah said... BALAS

wah shag!!! malau lah tok macam tu!!! siar nama penuh lagi.. huhuhuhu mane nak tutup muka ni?? ehhe


nak tahu tinngi ye, tinggi macam zirafah, berat macam gajah, tangan kanan, kaki kiri.. hahaha

hobi ngorat awek, heheh tipu jer, blogging kot.. cita2, hurm, tak pikir lagi.. haha

Shag said... BALAS

@Tok Esah : Yay! Nama tu sedap. Shag share lah dgn orang lain. Kiki :P Marah ke, dik?

Alaa, ni main tipu! Nak piat terlinga ni.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot