07 December 2010

Tempat baru aku melepak.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



UPDATE 23 April 2012

Salam petang Selasa, pembaca!

Salam Maal Hijrah buat semua. Selamat tahun baru jugak! Dah masuk tahun baru ni, mesti lah ada azam baru kan? Azam tahun lepas pun tak langsai habis lagi. Hmph. Kita bincangkan isu azam ni di entri akan datang lah. Sebab, entri ini aku nak cerita pasal benda lain.

Korang suka tak pada kata kata? Atau nama Mat Salihnya, Quotations. Aku suka gila! Aku ada satu buku penuh dengan quotes. Sama ada kepunyaan sendiri ataupun hasil perah otak orang lain. Janji quotes tu best! Makna mesti makan dalam. Kiki.

Sekarang, aku rasa tak payah aku p tanya Pak Cik Google, quotes best best. Sebab, ada seorang blogger telah buat satu belog khas untuk tempekkan segala quotes. Setakat ni, terdapat 157 quotes. Tak semua dari beliau. Ada datangnya dari pembaca belog itu juga. Dia beri ruang kepada bloggers lain untuk kongsi quotes mereka kat belog itu. Bak kata pepatah Mat Salih, Sharing is Tiring Caring.

Untuk ke belog kata kata tersebut, boleh lah kelik link di bawah ini :

Untuk ke belog Tuan yang memerah keringat cipta belog untuk kata kata itu, boleh kelik link di bawah ini :

Aku suka baca kata kata yang melekap kat sana. Bagus jugak idea blogger muda ni. Kumpul quotes di satu tempat. Senang aku.


bising : aku tak nak share aku punya kata kata sebab aku malu :P



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

22 comments:

BlogZone said... BALAS

Jom ping blog di laman ping terbaru di http://blogzone.unlimitedtree.com

Up-kan traffic dan tingkatkan SEO blog..

Jom ajak rakan2 yg lain

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@BlogZone : Okie Dokie ;)

alinac lover said... BALAS

hoho..sorry la darling

terlambat pulak buat..

ala dulu yong nk komen pon xtau nak komen kat mana

sbb ada mcm2 dalam page dulu kan? so skg da lawa..

sgt bagus..sng la nak komen

yong kalo ada mcm2 sgt..mula la nak pitam..nk komen pon kena take time

ni td dpt komen membina dr dak boy sengal tu.terus nak pengsan tau..hahahha

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@alinac lover : That boy. Urgh. Memang bebudak sangat sampai tak pikir dulu sebelum taip. Haha :DD

Skrg dah senang. Okay lah kan. Hehe. Ni tgh nak renovate lagi. Nak kasi betul betul ringan. Konon lah. Haha :D

tiefazatie said... BALAS

nice dah nie...cool!hihi

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@tiefazatie : Hehe :D

tiefazatie said... BALAS

rajin shag operate blog nie kan..nice..simple je..hihi

luvYOU said... BALAS

shag syg...dila nih :)
add dila syg kat FB
hot2bpunk@yahoo.com
byk nak share ngn shag nih psl herbalife :)
bkn nak jual tau..nk share :) sharing is caring

cik lola said... BALAS

wahhh..boleh la t curik2

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@tiefazatie : Time BW Shag ada baca Tuan Belog ni kasi link Quotations Blog. Shag mmg suka sgt Quotations ni, mana boleh lepas peluang. Then, saja nak share my interest ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@luvYOU : But I dont have FB account ;(

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@cik lola : Nak curik harus ada kredit ;)

eiela said... BALAS

best jugak tuh, nak terjah lah..

Latest Entri :
Salam Maal Hijrah 1432H

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@eiela : Jom terjah! :D

Tok Esah said... BALAS

salam, tok datang bawa khabar berita..
ada award tuk kamu..

Award tuk kamu sahaja

Lelaki Ini said... BALAS

sy lepak di sini!!!

Sephi Sephia said... BALAS

Salam

Ya, kadang2 saya pun cari quotations. Thanks for sharing =)

Amy Syaquena said... BALAS

As'salam..

Amy singgah sini sambil nak kenal dengan tuan punya blog..amy follow blog nie..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Tok Esah : Salam kembali. Dah tahu Tok. Tok ni suka bg tahu 2 kali. Macam lah Shag ni nyanyuk. Haha. Thanks, Tok! :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Lelaki Ini : Meh meh lepak lama lama ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Sephi Sephia : Youre Welcome, dear ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Amy Syaquena : Nak kenal? Eceh. Jom, tanpa segan silu! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot